Club Brugge moet niet vrezen voor vertrek: Ik ben gelukkig bij Club

Club Brugge moet niet vrezen voor vertrek: "Ik ben gelukkig bij Club"

30-07-2016 10:25

Stefano Denswil heeft absoluut geen zin om Club Brugge te verlaten. De verdediger werd in verband gebracht met een transfer, maar hijzelf ziet een vertrek niet zitten.

Onder meer Fiorentina en AS Monaco tonen interesse in de Nederlander. Aan een transfer denkt hij echter nog niet. "Ik ben gelukkig bij Club en heb daar verder geen commentaar op. Wat de rest daarvan zegt, interesseert me niet."

"Als je trouwens als management je team bij elkaar wil houden, heb je een bepaald doel voor ogen. Welk bod er ook komt, het is belangrijk om dit team bij elkaar te houden", vertelt hij op de officiële website van Club Brugge.

Nukkige Izquierdo
Zijn Colombiaanse ploegmaat José Izquierdo, die uitblonk tegen KV Mechelen (0-2), zag er minder gelukkig uit. Ook hij kan vertrekken, maar mag niet van Club Brugge. "We zijn gewoon blij dat Izquierdo hier nog is, want anders ging dat eerste doelpunt misschien niet binnen. Ik denk dat hij momenteel nog steeds aan het genieten is, want hij scoort keer op keer."

"Hij is gewoon blij voor zichzelf en voor de ploeg, want hij zit goed in zijn vel. Enkel Thomas Meunier heeft ons verlaten in het tussenseizoen. Dat er belangstelling is voor verschillende spelers is logisch. Dat wil alleen maar zeggen dat we opnieuw goed gewerkt hebben", besluit Denswil.