'Geïnteresseerde clubs in Bailey en Ndidi hebben dezelfde boodschap gekregen'

'Geïnteresseerde clubs in Bailey en Ndidi hebben dezelfde boodschap gekregen'

30-07-2016 09:40

KRC Genk heeft met Leon Bailey en Wilfred Ndidi twee goudhaantjes in de rangen rondlopen. Er wordt al fel aan de mouw getrokken van het duo. Genk is echter niet van plan om de twee te laten gaan. Althans, dat is de bedoeling toch.

Algemeen directeur Patrick Janssens is ervan overtuigd dat Bailey en Ndidi nog zeker één seizoen zullen blijven. "Ja. Tot eind juni volgend jaar, vertelt hij overtuigd in Het Laatste Nieuws. Trainer Peter Maes is daar niet zo zeker van. "Ik heb geleerd dat het heel gevaarlijk is om daar een stelling over in te nemen, Patrick. Ik ben blij dat je zo zeker bent, maar er is ook nog de speler zelf. Die heeft ook z'n mening."

Janssens is er echter van overtuigd dat ze blijven. "In dit concrete geval gaat het om twee jonge spelers die bij ons heel snel gegroeid zijn, hun contract is opengebroken, ze voelen zich goed bij de club en ze hebben de ambitie om stappen te zetten."

"Voor ons is het duidelijk dat die zeker nog een seizoen bij ons blijven. De clubs die interesse hebben getoond, hebben van ons allemaal dezelfde boodschap gekregen: 'Als ze na volgend seizoen niet meer bij ons willen blijven, kom dan maar praten over centen.'", klinkt het.