Izquierdo mag niet praten over gemiste transfer: interview direct afgebroken

Izquierdo mag niet praten over gemiste transfer: interview direct afgebroken

30-07-2016 07:32

Club Brugge won vrijdagavond op bezoek bij KV Mechelen overtuigend de openingsmatch: 0-2. José Izquierdo liet weer zijn klasse zien en maakte de eerste goal op kenmerkende wijze. Hij oogde echter wat ongelukkig, zo merkte Het Laatste Nieuws op.

Het Laatste Nieuws schrijft dat het een vreemd interview had met de Colombiaan. Hij zou zeer kort van stof zijn geweest. De journalist wilde onder andere weten waarom hij zijn doelpunt niet vierde. ''Het is toch niet verplicht om te vieren na een goal, of wel?'', luidde zijn korte reactie. Izquierdo ontweek ook de vraag of hij gelukkig is in Brugge. "De ploeg heeft goed gespeeld, dat is het belangrijkste."  

Club Brugge wees recentelijk een bod van twaalf miljoen euro op hem af. De speler zelf zag een transfer naar het Duitse Hamburg zitten, maar het bestuur hield voet bij stuk. Het is nu zelfs verboden om over de transfer te praten. Het interview werd direct afgebroken toen Het Laatste Nieuws de cruciale vraag wilde stellen: ''Wat vind je ervan dat Club 12 miljoen euro voor je weigert?'' De tolk greep toen onmiddelijk in. ''Neen, geen vragen daarover!", waarna Izquierdo vertrok.