'Anderlecht klopt bij Genoa aan voor Spaanse flankaanvaller'

'Anderlecht klopt bij Genoa aan voor Spaanse flankaanvaller'

29-07-2016 20:55

Anderlecht is zoals bekend nog niet klaar op de transfermarkt. De Brusselaars heeft mogelijk opnieuw een nieuwe aanwinst gevonden bij het Italiaanse Genoa. Paars-wit heeft naar verluidt serieuze interesse in de Spaanse vleugelaanvaller Diego Capel.

Anderlecht zou vrijdag voor het eerst belangstelling hebben getoond in de 28-jarige Capel. Dat weet de Italiaanse transferwebsite gianlucaidmarzio.com te melden. De contacten werden direct gelegd en er worden zelfs in de komende uren nog nieuwe ontwikkelingen verwacht. Beide partijen deden eerder deze zomer al succesvol zaken over Sebastian De Maio.

Diego Capel speelt pas sinds de zomer van 2015 bij de Grifoni, de club die het afgelopen seizoen als elfde eindigde in de Serie A. Sinds zijn komst speelde hij in totaal 21 duels, maar de Spanjaard kon nimmer imponeren. Hij kwam niet tot scoren en in december stond hij voor de laatste keer in de basis. De tweevoudig international van Spanje was eerder wel zeer succesvol bij Sevilla FC (2004-2011) en Sporting Lissabon (2011-2015).