Van Holsbeeck rekent weer op verdediger: ''Mentaal is hij in elk geval klaar''

Van Holsbeeck rekent weer op verdediger: ''Mentaal is hij in elk geval klaar''

29-07-2016 20:22
5

Herman Van Holsbeeck stond vrijdag uitgebreid de landelijke pers te woord. De sportief manager gaf vooral een update over de stand van zaken in diverse transferdossiers. Van Holsbeeck sprak ook de situatie van Kara Mbodji.

De Senegalese verdediger kende een valse start onder de nieuwe coach René Weiler. Mbodji kreeg al vroeg in de voorbereiding een uitbrander van de Zwitserse trainer, omdat hij twee keer te laat was. Bovendien ging hij vanwege een blessure niet mee op stage naar Oostenrijk. Mbodji was ondertussen ook bezig met een transfer, maar zag een transfer naar Swansea City afketsen. 

Van Holsbeeck rekent nu weer volledig op hem. "Kara traint opnieuw goed mee met de A-kern en staat zaterdag misschien zelfs aan de aftrap. Hij lijkt de knop omgedraaid te hebben om zijn plaats in het elftal opnieuw in te nemen. Mentaal is hij in elk geval klaar'', zo tekende Sporza op.

De manager sluit een transfer echter nog niet uit. ''In het voetbal zijn er geen zekerheden. In principe is elke speler te koop voor de juiste prijs'', besloot Van Holsbeeck.