OPSTELLING: Club Brugge start nog zonder de nieuwe aanwinsten én Engels

OPSTELLING: Club Brugge start nog zonder de nieuwe aanwinsten én Engels

29-07-2016 19:56

Het is eindelijk zover! De bal gaat weer rollen in de Jupiler Pro League. KV Mechelen en titelverdediger Club Brugge trappen vrijdagavond om 20u30 het nieuwe seizoen af met de volgende 22 spelers.

KV Mechelen wil dit seizoen één van de verrassingen te worden. De club hoopt met het vernieuwde en uitgebreide stadion en stap omhoog te zetten. Malinwa droomt zelfs van Play-Off 1. Trainer Aleksandar Jankovic mocht vijf nieuwe spelers verwelkomen. Drie van de vijf starten in de basis bij de thuisploeg. De middenvelders Zeljko Filipovic, Yohan Croizet alsmede flankaanvaller Niels Schouterden mogen zich direct bewijzen voor het fanatieke thuispubliek.

Bij de gasten staan er nog geen nieuwe namen in de basis. Michel Preud'homme heeft besloten om Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe niet te laten starten. Het duo heeft op de bank het gezelschap van Björn Engels, die terug fit is na een blessure van circa twee maanden. Preud'homme heeft zijn team ten opzichte van de gewonnen Supercup (2-1 tegen Standard Luik) slechts op één plek gewijzigd. Abdoulay Diaby krijgt in de spits de voorkeur boven Jelle Vossen.

De samenstelling van de arbitrage is op het laaste moment ook nog aangepast. Sebastien Delferière was aangewezen als scheidsrechter, maar werd donderdag vader. Hij wordt in het vernieuwde AFAS Stadion vervangen door Christof Dierick.

De opstellingen voor #kvmclu pic.twitter.com/zytwodE793

— KV Mechelen (@kvmechelen) 29 juli 2016