Twijfels om opvolger Meunier ebben weg: Lijken bij elkaar te passen

Twijfels om opvolger Meunier ebben weg: "Lijken bij elkaar te passen"

29-07-2016 16:39

Na het vertrek van Thomas Meunier zocht Club Brugge naar een vervanger. Dat moet Ricardo Van Rhijn worden bij de Bruggelingen. Analist Marc Degryse gelooft dat de rechtsachter wel kan slagen bij Blauw-Zwart.

"Ricardo en Club, dat lijkt wel bij elkaar te passen. Voor zover ik kan beoordelen heeft hij dezelfde aanvallende kwaliteiten als Meunier. Na een mindere periode bij Ajax is dit voor hem een nieuwe kans", klonk het bij Voetbal International.

Club Brugge lijkt ook een perfecte club te worden voor Nederlanders die hun carrière willen herlanceren na een mindere periode. "Nederlanders passen zich in Brugge makkelijk aan. Het aantrekken van Ruud Vormer heeft heel goed uitgepakt. En ook Stefano Denswil heeft zich, na een moeilijke beginperiode, vast in het elftal gespeeld." 

Van Rhijn zelf wordt liever niet vergeleken met Denswil of Meunier. Hij wil zijn eigen verhaal schrijven bij de Bruggelingen. "Ik ben geen Stefano Denswil II, maar Ricardo van Rhijn I. Ik weet dat het logisch lijkt om ons te vergelijken, maar nogmaals: ik vergelijk me niet graag met anderen", klonk het in een eerder interview met Het Nieuwsblad.