Gepikeerde Hazard wil opnieuw overtuigen: Wil weer de beste speler worden

Gepikeerde Hazard wil opnieuw overtuigen: "Wil weer de beste speler worden"

28-07-2016 14:42

Eden Hazard is terug bij Chelsea. Na een degelijk EK hervatte hij de trainingen in de VS met Chelsea. En de ambitie bij Hazard is groot. "Ik wil weer de beste worden", is hij meteen duidelijk.

Na een rotseizoen met Chelsea wil de voormalige 'Speler van het Jaar' opnieuw schitteren. "Wij hebben allemaal iets recht te zetten, niet alleen ik. We willen vorig seizoen zo snel mogelijk vergeten. Wij willen tonen dat we Chelsea zijn, dat we topspelers zijn, een topteam. We willen die Premier League winnen. Ook ikzelf", citeert Het Laatste Nieuws Hazard.

"Ik speelde een erg slecht seizoen. De vermoeidheid, denk ik. Het is nu makkelijk om dat te zeggen, ik had kleine blessures en dat maakte het er allemaal niet makkelijker op. Een transfer heeft ook nooit in mijn hoofd gespeeld. Ik wilde Chelsea niet op deze manier verlaten."

"In Frankrijk, bij Lille, scoorde ik in mijn laatste wedstrijd een hattrick. Ik voelde dat ik er daar klaar mee was. En als ik hier op een dag, met de nadruk op als, de deur achter me dichttrek, dan hoop ik dat als kampioen te doen. Ik wil weer de beste speler worden. Zoals twee jaar geleden. Met de award van 'Speler van het Jaar'? Yes", lacht de flankaanvaller.