Engels keert terug bij Club Brugge, Limbombe krijgt mogelijk eerste speelminuten

Engels keert terug bij Club Brugge, Limbombe krijgt mogelijk eerste speelminuten

28-07-2016 13:02

Club Brugge begint vrijdag tegen KV Mechelen aan het nieuwe seizoen. Eerst werd de Supercup tegen Standard (2-1) al gewonnen. Nu wil de landskampioen goed aan het seizoen beginnen met winst tegen Malinwa.

Coach Michel Preud'homme kan over een vrijwel volledig fitte kern beschikken. Zo is Björn Engels, die er niet bij was tegen Standard, opnieuw in de selectie. Hij lijkt terug fit te zijn voor de competitie. Ook nieuwe aanwinst Ricardo van Rhijn zit in de selectie. Al krijgt Dion Cools waarschijnlijk nog de voorkeur. Brandon Mechele is wel geblesseerd en zit niet in de selectie.

Anthony Limbombe krijgt mogelijk ook zijn eerste speelminuten voor de Bruggelingen. Hij zit voor het eerst in de selectie van Blauw-Zwart. Felipe Gedoz is er opnieuw niet bij. De Braziliaan is niet nog fit genoeg bevonden voor de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen.

De selectie:
Doelmannen: Ludovic Butelle en Sébastien Bruzzese
Verdedigers: Ricardo van Rhijn, Bjorn Engels,  Dion Cools, Benoît Poulain, Stefano Denswil, Boli Bolingoli en Laurens De Bock
Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Hans Vanaken en Ruud Vormer
Aanvallers: Wesley Moraes, Lior Refaelov, Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, José Izquierdo, Nikola Storm en Anthony Limbombe