'Essevee wil versterking halen bij Club Brugge, Anderlecht en Gent'

'Essevee wil versterking halen bij Club Brugge, Anderlecht en Gent'

28-07-2016 11:29

Zulte Waregem deed het vorig seizoen beter dan verwacht en haalde de Play-Offs. Ook dit seizoen wil Essevee het minstens even goed doen. Er werden al een pak versterkingen gehaald, maar de club wil er nog meer.

Zulte Waregem haalde onder meer Obbi Oularé, Brian Hamalainen, Timothy Derijck, Davy De fauw en Igor Vetokele naar de Gaverbeek. Maar Francky Dury wil er nog meer. De coach vindt de kern duidelijk nog niet sterk genoeg en wil nog zeker enkele versterkingen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Vooral achterin zou de coach nog graag één speler extra hebben. Brandon Mechele staat al lang op het lijstje, maar is momenteel geblesseerd. Club Brugge is ook niet geneigd om hem te laten gaan. Een alternatief is Michael Heylen. Al wordt die ook gelinkt aan Moeskroen.

Ook op het middenveld komt er mogelijk nog wat bij. Hannes Van der Bruggen heeft een persoonlijk akkoord met de West-Vlaamse club. Nu moet er nog een akkoord gevonden worden met Gent, dat hem niet voor een appel en ei wil laten vertrekken. Omdat die dossiers niet gemakkelijk zijn, bewandelt Essevee volgens Het Laatste Nieuws ook nog andere (buitenlandse) pistes.