Meunier reageert op wereldmatch tegen Real: Wist niet dat ik dit kon

Meunier reageert op wereldmatch tegen Real: "Wist niet dat ik dit kon"

28-07-2016 10:04

Thomas Meunier speelde woensdagnacht met PSG een oefenpartij tegen Real Madrid, en hij liet zich daarin zeker opmerken. Hij scoorde twee doelpunten en zijn team won met 1-3. Meunier staat er zelf van de kijken, want zijn eerste goal was een pareltje.

Meunier ramde de 0-2 met zijn mindere voet in de kruising, hij weet zelf niet precies hoe dat ging. "Ik wist zelf niet eens dat ik zo'n goal kon maken met de linkervoet, ik heb het samen met jullie ontdekt. Ik weet niet meer wanneer ik nog eens met links heb gescoord. Ik ben heel tevreden met mijn eerste wedstrijden. Ik heb ook twintig goede minuten gehad tegen Inter, en toen was het uit noodzaak omdat ik Thiago moest vervangen", vertelt hij aan L'Equipe.

Zijn concurrent Serge Aurier speelt momenteel centraal achterin, op die manier kunnen ze in theorie allebei spelen. "Serge doet zijn werk schitterend, vorig jaar vroegen ze mij wie mijn voorbeelden waren en ik noemde Serge en Lahm. Ik ben hier om te verbeteren en ik doe wat de coach vraagt. Als ik speel des te beter, als ik niet speel heb ik geduld."