Guardiola kan rekenen op gemotiveerde Rode Duivel: Ik doe mijn best

Guardiola kan rekenen op gemotiveerde Rode Duivel: "Ik doe mijn best"

28-07-2016 10:01

Jason Denayer wil op stage in China Pep Guardiola overtuigen om hem te houden. Na een jaar bij Galatasaray in Turkije wil de Rode Duivel zijn kans krijgen bij The Citizens.

De 21-jarige verdediger kreeg onder Manuel Pellegrini geen kans. Misschien ligt dat bij Guardiola anders. "Hij praat veel en je leert veel van hem. Hij geeft je vertrouwen. Het is dus erg goed om met hem te trainen", zegt de Rode Duivel op de site van de Engelse club.

"Hij heeft zijn eigen tactiek. Hij vraagt ons om andere dingen te doen, die we beginnen te leren. Het is volledig anders en nieuw. We moeten snel leren en dat proberen we te doen."

Verwachtingen
Na een jaartje bij Galatasaray moet hij nu een basisplaats afdwingen bij Man City. "Ik heb in Turkije op het mentale front veel geleerd, want bij Galatasaray waren de verwachtingen hoog en dat zorgt voor druk. Maar ik ben blij om weer bij City te zijn."

"Ik weet niet wat er zal gebeuren, dat hangt van de coach en van mezelf af. Ik doe mijn best op training en we zullen zien of ik in de plannen van de nieuwe coach pas of niet", besluit hij.