Voorbereiding was heel zwaar, maar ik ben die goed doorgekomen

"Voorbereiding was heel zwaar, maar ik ben die goed doorgekomen"

27-07-2016 23:07

AA Gent speelt donderdag tegen Viitorul Constanta voor een plaats in de volgende ronde van de Europa League. Ook voor de spelers van AA Gent is de tegenstander een grote onbekende, maar onderschatten doen ze niet. Zo bleek op de persconferentie.

"We mogen deze tegenstander zeker niet onderschatten", vertelt Thomas Foket in De Morgen. "Ik hoop alvast dat we doorstoten naar de volgende ronde in deze Europa League. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om al direct voor de knikkers te spelen, nog voor de competitiestart zelfs.vIn de Champions League hebben we vorig seizoen alvast pakken ervaring opgedaan. Het wordt donderdag onze eerste officiële wedstrijd, maar ik heb er dus wel een goed oog in."

Ook persoonlijk voelt Foket zich klaar. "Ik voel me conditioneel in orde. De voorbereiding was natuurlijk heel zwaar, maar ik ben die goed doorgekomen, net als de rest van de kern trouwens. We moeten deze match met Constanta heel serieus aanvatten als we de volgende ronde willen halen. In eigen huis moeten wij de toon zetten voor de terugmatch."