OFFICIEEL: Oulare gaat op zoek naar speelminuten aan de Gaverbeek

OFFICIEEL: Oulare gaat op zoek naar speelminuten aan de Gaverbeek

27-07-2016 18:31

Obbi Oulare is na één seizoen alweer weg uit de Engels Premier League. De bonkige spits wordt door Zulte Waregem het komende seizoen gehuurd van Watford, waar hij zijn contract met één seizoen verlengde tot 2021.

De zoon van voormalig Racing Genk-aanvaller Souleymane Oulare maakte zijn debuut op het hoogste niveau bij Club Brugge, nadat hij zijn vorming kreeg bij onder meer Anderlecht, Lille en Standard. De spits toonde meteen zijn talent en werd al na één jaar beloond met een transfer naar de Engelse Premier League. Watford legde vorige zomer ongeveer acht miljoen euro op tafel.

Oulare kreeg echter te weinig speelminuten en verhuist één seizoen later al op huurbasis naar Zulte Waregem. "Het spreekt voor zich dat ik heel gelukkig ben om dit seizoen bij Zulte Waregem te kunnen voetballen", reageerde de aanvaller op de website van Essevee. "Ik was zaterdag aanwezig tijdens de oefenwedstrijd tegen NEC en ik zag een sterke ploeg."

"Essevee heeft een uitstekend seizoen achter de rug, met als hoogtepunt play-off 1. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om de sportieve ambities van de club komend seizoen waar te maken. Ik heb enorm veel zin in dit avontuur en door hard te werken zal ik naar mijn beste vorm groeien. Met Karim Essikal, Davy De Fauw en Sander Coopman ken ik al enkele ploegmaats."