Mathijssen komt terug op vete met Croizet: Hij vraagt speciale benadering

Mathijssen komt terug op vete met Croizet: "Hij vraagt speciale benadering"

27-07-2016 17:02

Jacky Mathijssen werd vorig seizoen ontslagen bij Oud-Heverlee Leuven, en Yohan Croizet kon niet verbergen hoe terecht hij dat vond. Mathijssen is dat niet vergeten en dient hem nu van repliek.

Croizet was erg blij dat hij met Emilio Ferrera een trainer kreeg die hem steunde. Mathijssen was volgens hem een trainer die hem alleen maar afblafte. Ondertussen speelt Croizet bij KV Mechelen, en daar wil Mathijssen coach Aleksandar Jankovic waarschuwen. "Jankovic heeft geen gemakkelijke groep. Zo'n Verdier is geen makkelijke jongen. Hetzelfde kan worden gezegd van Yohan Croizet, die Hanni moet doen vergeten. Ik ken Croizet heel goed. De ene dag knuffelt hij je, de andere dag schiet hij je dood", vertelt Mathijssen in Het Belang Van Limburg. 

"Hij vraagt een speciale benadering en ik kan het weten van onze periode bij OHL. Hij was geen fan van mij. Maar misschien zal hij toch ooit inzien dat ik het zo slecht niet met hem voorhad. Zo is hij in die periode 7 kilo afgevallen. Hij heeft een mindere eindpass dan Hanni, maar is wel beter in de actie. Alleen overdrijft hij nogal eens en verliest hij het ploegbelang uit het oog. Kortom, als trainer heb je er een kluif aan. Maar kwaliteiten heeft hij zeker. Dus zeg ik: hij kàn slagen. Ik ben benieuwd."