OFFICIEEL: Sterkouder blijft langer aan Club Brugge verbonden

OFFICIEEL: Sterkouder blijft langer aan Club Brugge verbonden

27-07-2016 14:40

Club Brugge zag na de titel met Thomas Meunier slechts één sterkhouder vertrekken. De directie maakt er veel werk van om de kampioensploeg bijeen te houden. Lior Rafaelov is de volgende die de club trouw blijft.

Rafaelov heeft woensdagmiddag zijn handtekening onder een nieuw contract gezet. Zijn zaakwaarnemer Dudu Dahan maakte het nieuws via een video op Twitter bekend. Er was te zien hoe de Israëliër de verbintenis ondertekende. De aanvallende middenvelder ligt nu tot en met de zomer van 2019 vast bij Blauw-Zwart. Hij is na Björn Engels en Claudemir de derde speler die zijn contract heeft verlengd.

De 30-jarige Rafaelov is bijna niet meer weg te denken bij Club Brugge. Hij begint namelijk al aan zijn zesde seizoen bij de Bruggelingen. In de zomer van 2011 kwam hij voor 2,5 miljoen euro over van de Israëlische topclub Maccabi Haifa. Hij groeide snel uit tot een sterkhouder. Sinds zijn komst speelde Rafaelov al 189 matchen voor Club, waarin hij goed was voor liefst 50 doelpunten en 56 assists.