'Stel je bent 24 en je verdient net zoveel als ik, doe je dan niet hetzelfde?'

'Stel je bent 24 en je verdient net zoveel als ik, doe je dan niet hetzelfde?'

27-07-2016 13:26

Neymar laat zijn gezicht regelmatig zien in het nachtleven en dat komt hem op aardig wat kritiek te staan. Het lijkt er echter niet op dat de Braziliaan zijn levensstijl gaat aanpassen.

Neymar bereidt zich met de Olympische selectie voor op het voetbaltoernooi van de Spelen. Omdat hij al een eindtoernooi speelt, was hij afwezig tijdens de Copa America. Hij ondersteunde de Seleçao echter wel door af te reizen naar de Verenigde Staten, waar het toernooi plaats had. Daar werd hij veelvuldig gefotografeerd in het bijzijn van celebrity's.

"Jullie moeten kijken naar wat ik op het veld doe. Op het moment dat ik vrij heb, is het mijn persoonlijke zaak", citeert het Algemeen Dagblad Neymar. "Ik vind het leuk om uit te gaan en met vrienden te zijn. Ik heb ook familie, dus waarom kan ik niet gaan stappen in clubs? Ik kan dat en dat wil ik. Ik weet heel goed wat de volgende dag mijn taken zijn. Ik blijf uitgaan en ik zie niet waarom daar een probleem mee zou zijn."

In de ogen van Neymar is het niet gek dat hij zo nu en dan op stap gaat. Hij kaatste de bal zelfs terug naar de aanwezige journalisten. "Stel je voor dat je 24 bent en net zo veel verdient als ik nu doen. Zou jij niet hetzelfde zijn als ik?"