Belhocine wil sterkhouder niet naar Gent zien verhuizen: Hij is belangrijk

Belhocine wil sterkhouder niet naar Gent zien verhuizen:" Hij is belangrijk"

27-07-2016 12:38

KV Kortrijk zag op een jaar tijd zowat een hele basisploeg vertrekken. De volgende die lijkt te verkassen is Samuel Gigot. De Fransman heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar AA Gent.

Karim Belhocine beseft dat het moeilijk wordt om Gigot te houden. "Het is iets dat problemen kan veroorzaken. We hopen alleszins dat Samuel blijft, want hij is belangrijk voor onze verdediging en we rekenen op hem voor dit seizoen", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Het is duidelijk dat Samuel een voorstel van Gent kreeg. Gent is een belangrijke club in België en ik kan begrijpen dat hij geïnteresseerd is, maar ik hoop dat hij blijft. Want we kunnen niet ontkennen dat we in de verdediging al veel belangrijke spelers kwijt zijn", aldus Belhocine.

En een transfer zit er mogelijk snel aan te komen. Het Laatste Nieuws meldt dat een transfer bespreekbaar is geworden. Kortrijk toont interesse in Dario Zuparic en Anthony Briançon, beide verdedigers. Als Kortrijk de twee transfers realiseert, mag Gigot vertrekken.