Napoli lijkt naast talentvolle Argentijn te grijpen: 'We verkopen hem niet'

Napoli lijkt naast talentvolle Argentijn te grijpen: 'We verkopen hem niet'

27-07-2016 10:29

Napoli zou zijn zinnen op Mauro Icardi hebben gezet. De Napolitanen brachten onlangs een bod uit op de Argentijnse spits, maar Internazionale wil hem koste wat kost behouden.

"We gaan Icardi niet verkopen. We hebben aanbiedingen gehad – ook van Napoli – maar we verkopen hem niet", zegt Inter-voorzitter Erick Thohir op het officiële clubkanaal. "We hebben zijn contract een jaar geleden nog verlengd (tot medio 2019, red.). Wij zijn als een familie en kunnen altijd praten als er problemen zijn of bespreken wat we willen bereiken in de toekomst."

Icardi speelt sinds de zomer van 2013 voor Inter, dat hem destijds overnam van Sampdoria. Afgelopen seizoen was de 23-jarige aanvaller goed voor zestien treffers in 33 Serie A-duels. "Hij is onze aanvoerder en een belangrijke speler voor ons. We zijn heel tevreden over hem", benadrukt de steenrijke eigenaar Thohir.

Napoli heeft door de transfer van Gonzalo Higuain naar Juventus meer dan genoeg te besteden. Arek Milik en Icardi zijn in beeld om devacature in te vullen. Voor de Pool willen de Napolitanen liefst 34 miljoen euro betalen aan Ajax.