Barça-aanvaller vreest 'nieuwe concurrent' niet: 'Ik wil meer minuten maken'

Barça-aanvaller vreest 'nieuwe concurrent' niet: 'Ik wil meer minuten maken'

26-07-2016 21:52

Hoewel FC Barcelona druk op zoek is naar een nieuwe aanvaller, maakt Munir El Haddadi zich nog niet meteen zorgen over zijn toekomst. De twintigjarige Spanjaard wil vooralsnog niet vertrekken uit Camp Nou.

Munir bleef afgelopen seizoen steken op vijftien optredens in de Primera Division, waarin hij drie keer scoorde. Dat is vooral te wijten aan de aanwezigheid van Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar. Nu Barcelona een vierde aanvaller wil aantrekken, lijken de kansen van Munir op speeltijd verder te slinken. "Ik blijf gewoon hard werken", reageert hij tegenover Marca.

"Wie er komt is welkom want ik weet zeker dat hij veel zal bijdragen", toont Munir zich van zijn meest sportieve kant. "Ik praat met de trainer over mijn toekomst. Door de zoektocht naar een nummer 9, weet ik niet wat er gaat gebeuren. Ik blijf hard werken voor speeltijd. Ik voel mij gewaardeerd sinds mijn eerste dag bij het team. Ik ben heel blij hier."

"Ik denk dat ik beter wordt, dat ik leer", vervolgt Munir. "Natuurlijk zou ik meer minuten willen maken, ik doe mijn best om die te krijgen. Dat is mijn uitdaging. Ik zal niet vertrekken als er nog een aanvaller komt, behalve als de club mij dat vraagt."