'Arsenal ziet nieuwe spits in voormalig zaalvoetballer én noteert Mustafi'

'Arsenal ziet nieuwe spits in voormalig zaalvoetballer én noteert Mustafi'

26-07-2016 14:13

Arsenal wordt dinsdag in verband gebracht met een dubbele transfercoup. Wissam Ben Yedder van Toulouse staat naar verluidt klaar om naar Londen te verkassen, terwijl ook Valencia-verdediger Shkodran Mustafi wordt genoemd.

In Frankrijk wordt door onder meer Canal+ gemeld dat Arsenal in onderhandeling is met Ben Yedder over een zomertransfer. Ook Sevilla zou in de race zijn, maar de 25-jarige aanvaller schijnt een voorkeur te hebben voor de Premier League.

Ben Yedder speelt sinds 2010 voor Toulouse en was in vier seizoenen goed voor zeventig doelpunten. Daarvóór maakte hij naam als zaalvoetballer. Arsenal hoeft waarschijnlijk niet meer dan vijftien miljoen euro voor hem te betalen, omdat zijn Toulouse-contract over een jaar afloopt.

In de tussentijd wordt ook een verdediger aan Arsenal gelinkt. Mustafi, centrale verdediger van het Spaanse Valencia en de nationale ploeg van Duitsland, zou op het lijstje staan in Londen, maar verdere details ontbreken. Mustafi speelde al eerder in de Premier League, bij Everton.