KV Mechelen houdt vertrouwen in Jankovic: Wij hebben een topcoach

KV Mechelen houdt vertrouwen in Jankovic: "Wij hebben een topcoach"

26-07-2016 12:55

KV Mechelen is een ambitieuze club, maar toch heeft het nog ooit Play-Off 1 gehaald. Toch staat coach Aleksandar Jankovic niet ter discussie, aldus voorzitter Johan Timmermans.

Met Sofiane Hanni, Jean-François Gillet en Ibrahima Cissé zijn er een paar belangrijke spelers vertrokken, Jankovic zal het moeilijk hebben om een nieuwe ploeg te smeden. Timmermans heeft echter vertrouwen in zijn trainer. 

"De fans hadden de voorbije twee jaar wel eens commentaar, maar dat heb je altijd. Ik vind nog altijd dat we een topcoach hebben. Vandaar dat ik al met Jankovic over een verlengd verblijf heb gesproken. We willen verder aan tafel zitten om zijn contract, dat in juni afloopt, open te breken", vertelt Timmermans in Het Nieuwsblad.

Jankovic zelf is zeker bereid om bij te tekenen. "Hij was vragende partij om eind vorig seizoen al bij te tekenen, opdat hij een verhuis van zijn familie had kunnen organiseren. Maar toen was onze hoofdbekommernis alle transfers afronden. Natuurlijk, zo gaat het altijd: alles staat of valt met resultaten. En als het slecht is, mag het ook worden gezegd. Over de matchen tegen Eindhoven en NAC was ik zwaar ontgoocheld en daar heb ik het met Jankovic ook over gehad. Maar dat is natuurlijk maar voorbereiding, we hebben ook enkele spelers moeten inpassen. Vanaf vrijdag moeten we er écht staan."