Broer van Okaka legt transfersoap uit: Hij was niet erg overtuigd

Broer van Okaka legt transfersoap uit: "Hij was niet erg overtuigd"

26-07-2016 10:38

Enkele weken geleden weerklonk het gerucht dat Stefano Okaka op weg was naar China. Tot een transfer kwam het echter niet. De Italiaan wees het aanbod af. Zijn broer legt uit waarom hij niet voor een lucratieve overgang naar China koos. 

Okaka kon een pak geld verdienen in China, maar koos er dan toch voor om bij Anderlecht te blijven. Zijn broer legt tegenover Gianluca Di Marzio uit dat Okaka van plan is om in Europa te blijven voetballen. " We waren heel dichtbij, maar om verschillende redenen is de deal niet doorgegaan. Stefano was niet erg overtuigd om te gaan, maar de bedragen die hij daar kon verdienen waren zo groot dat hij toch twijfelde. Uiteindelijk draaiden de onderhandelingen op niets uit, maar dat geeft niet."

Hij wil via Anderlecht opnieuw kans maken op een selectie voor het Italiaanse nationale elftal.  "Stefano is blij hier in Europa bij RSC Anderlecht en zal daar blijven om zijn grote ambities waar te maken. Daarnaast wil hij ook de nieuwe bondscoach Ventura overtuigen. Ik weet dat hij altijd een fan geweest is van mijn broer."