Club-supporters krijgen pak lof van publiekslieveling: Ongelooflijk!

Club-supporters krijgen pak lof van publiekslieveling: "Ongelooflijk!"

26-07-2016 09:22

Club Brugge heeft een geweldig seizoen achter de rug. Het speelde de finale van de Beker en werd na elf jaar wachten nog eens landskampioen. Een seizoen om nooit te vergeten voor Björn Engels. Hij looft vooral de supporters voor de steun vorig seizoen. 

In de titelwedstrijd tegen Anderlecht lieten de Club-supporters zich opmerken door de geweldige steun. De spelersbus werd toen opgewacht door bijna 3.000 fans. "Ik wist natuurlijk al dat we fantastische supporters hadden, maar wat ze daar laten zien en horen hebben: ongelooflijk! Volgens mij was dat ongezien in België en ze zorgden daarmee voor een enorme boost bij ons. De opdracht was duidelijk: verliezen was geen optie meer", vertelt Engels aan Play Sports.

Club Brugge werd uiteindelijk kampioen na een 4-0 overwinning. "Het was al zo lang niet meer gelukt voor Club en nu gebeurde het op deze manier: in eigen huis tegen de eeuwige rivaal met 4-0 winnen, heerlijk! Alles wat daarop volgde, voelde als een droom. Het besef kwam pas echt toen we de volgende dag op de bus door de stad reden en konden vieren met de supporters. Wees maar zeker dat ik als kind ook op de eerste rij zou gestaan hebben", besluit hij.