'Nieuwe transferaanval vanuit Engelse top op Aubameyang: 70 miljoen geboden'

'Nieuwe transferaanval vanuit Engelse top op Aubameyang: 70 miljoen geboden'

26-07-2016 08:41

Pierre-Emerick Aubameyang blijft één van de meest gewilde spelers op de Europese velden. De aanvaller van Borussia Dortmund staat in de belangstelling van Manchester City, dat volgens The Daily Express zelfs een bijzonder hoog bod heeft uitgebracht.

De kersverse City-manager Pep Guardiola is volgens de boulevardkrant een grote fan van Aubameyang, die hij in het verleden als Bayern München-manager vaak aan het werk zag. Guardiola geeft dan ook niet op en wil de aanvaller dolgraag naar Engeland halen. Daar heeft hij zelfs 70 miljoen euro voor over.

Om Aubameyang te verleiden tot een overstap naar City wil Guardiola ook direct het salaris van de watervlugge topschutter verdubbelen. Dat zal hard nodig zijn, aangezien de gewilde Aubameyang eerder nog liet weten dat hij alleen voor Real Madrid zou vertrekken uit Dortmund.

Michael Zorc, de technische man van Dortmund, gaat in BILD in op de geruchten rond Aubameyang: "Deze geruchten goren wij al de hele zomer aan. Wij kunnen alleen maar herhalen dat hij bij ons een contract tot medio 2020 heeft en hij zich heel goed bij Dortmund voelt. Hij zal blijven.''