'Antwerp wil weer stunten met de komst ex-spits van Club Brugge'

'Antwerp wil weer stunten met de komst ex-spits van Club Brugge'

26-07-2016 07:50

Royal Antwerp FC heeft dit seizoen maar één doelstelling en dat is promoveren naar de Jupiler Pro League. Het mag dit keer niet misgaan voor The Great Old. Antwerp roert zich dan ook nadrukkelijk op de transfermarkt. De volgende grote naam is onderweg naar de tweedeklasser.

Antwerp is de torenhoog favoriet voor de titel in 1B. De Ploeg Van 't Stad deed immers al enkele zeer mooie transfers. Zo werden Stephen Buyl, Tuur Dierckx, Fabien Camus en Jordan Remacle deze zomer al naar de club gehaald. Antwerp is echter nog niet klaar met shoppen. Trainer Fred Vanderbiest had al laten weten dat hij graag nog een extra spits aan zijn selectie wilde toevoegen. De coach wilde het liefst een subtopper en het bestuur lijkt die wens in vervulling te laten gaan.

Joseph Akpala staat volgens Het Laatste Nieuws namelijk dicht bij een transfer. Naar verluidt zijn de onderhandeling aan de gang en zou de deal deze week al afgerond kunnen worden. Akpala staat nu nog onder contract bij KV Oostende, waar hij sinds een jaar speelt. De Nigeriaanse spits heeft bij de Kustboys echter veel concurrentie. Akpala had het afgelopen seizoen een basisplaats en kwam liefst 36 keer in actie. De voormalige topschutter van de Jupiler Pro League zou desondanks mogen en willen vertrekken.