Okaka was kwaad op Weiler: ''Waar haal jij het recht vandaan om dat te zeggen?''

Okaka was kwaad op Weiler: ''Waar haal jij het recht vandaan om dat te zeggen?''

26-07-2016 07:24

Anderlecht gaat dinsdagavond in de derde voorronde van de Champions League op bezoek bij het Russische FK Rostov. Stefano Okaka zit opvallend genoeg niet in de selectie voor het belangrijke duel. Coach René Weiler stuurde de Italiaanse spits immers naar de B-kern.

De nieuwe trainer zou geen fan van zijn van Okaka. Weiler was ontevreden over de inzet van Okaka in de oefenmatch tegen de Nederlandse eersteklasser SC Heerenveen. Hij pakte Okaka aan in de kleedkamer, die dat op zijn beurt niet kon waarderen. De Italiaan stond op een kwam neus aan neus te staan met zjin coach. Weiler besloot hem voor deze ruzie direct naar de B-kern te zetten.

Weiler reageerde maandag op het incident, maar wilde geen details geven. Het Nieuwsblad weet wel wat er exact gezegd is. ''Je bent te dik'', zei Weiler volgens de krant. Een boze Okaka zou daarop hebben gereageerd met: ''Waar haal jij het recht vandaan om dat te zeggen?''. Deze reactie was voor Weiler genoeg om de topschutter van het afgelopen seizoen uit de kern te gooien.