Pogba wil niet reageren op geruchten rond op til zijnde gigatransfer

Pogba wil niet reageren op geruchten rond op til zijnde gigatransfer

25-07-2016 18:59

Juventus-trainer Massimiliano Allegri spreekt zich niet uit over een eventuele transfer van Paul Pogba. De sterspeler van de Italianen lijkt voor een enorm bedrag te vertrekken uit Turijn. Manchester United lijkt zijn volgende bestemming te worden, al wordt ook Real Madrid genoemd.

De 23-jarige Fransman traint vooralsnog gewoon mee met de selectie. United en Real jagen al een tijdje op de Fransman, maar welke club aan het langste eind trekt, is nog even afwachten. Allegri houdt zich ondertussen stil. "Ik heb het er liever niet over", geeft de trainer aan in gesprek met diverse Italiaanse media. "Wij bereiden ons voor op het komende jaar en zien wel wat er gebeuren gaat."

Afgelopen week gaf Allegri aan dat 'er een club' in de markt is voor Pogba, die naar verluidt de duurste speler ter wereld gaat worden. Transferbedragen tot 120 miljoen euro worden genoemd. Juventus is naar verluidt bezig met niet alleen een opvolger voor Pogba, maar ook met Gonzalo Higuain. De spits van Napoli heeft een transferclausule van 94 miljoen euro in zijn contract staan.