Origi wil het Klopp nog moeilijk maken: Daarom ben ik naar Liverpool gekomen

Origi wil het Klopp nog moeilijk maken: "Daarom ben ik naar Liverpool gekomen"

25-07-2016 14:23

Divock Origi begint binnenkort aan zijn tweede seizoen bij Liverpool FC. De Rode Duivel hoopt zich het komende seizoen te ontpoppen tot een volwaardige basisspeler. Hij beseft ook dat het moeilijk zal worden, maar kijkt uit naar de uitdaging.

"Ik heb de nieuwe spelers ontmoet en ik merk dat iedereen heel ontspannen is en er lachend bijloopt, ondanks de zware trainingen in de voorbereidingsperiode", stelt Origi op de website van de club. "Het voorseizoen is altijd een zware periode, maar ik kijk ernaar uit om hard te werken. Nu wordt de basis voor de rest van het seizoen gelegd. Ik wil hard werken om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen."

Met onder meer Daniel Sturridge, Danny Ings en Roberto Firmino is er veel concurrentie op zijn plek. "We spelen in een grote club en dat is juist één van de uitdagingen bij een grote club. Het pusht je alleen maar om nog meer je best te doen. Ik ben nog jong en ik kan alleen maar beter worden in de toekomst."

"Daarom ben ik ook naar Liverpool gekomen, om uitdagingen te hebben. We hebben allemaal onze kwaliteiten en samen kunnen we heel mooie dingen laten zien. Ik ben verliefd op deze club."