Van Holsbeeck baalt van verre reis: Dit is de slechtst mogelijke verplaatsing

Van Holsbeeck baalt van verre reis: "Dit is de slechtst mogelijke verplaatsing"

25-07-2016 12:42

RSC Anderlecht reist maandag af naar het Russische Rostov. Daar staat dinsdagavond de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League op het programma. Manager Herman Van Holsbeeck deed voor het opstijgen zijn beklag over de verplaatsing bij Het Laatste Nieuws.

"Dit is zonder twijfel de slechtst mogelijke verplaatsing die we konden loten", draait de Anderlecht-bestuurder niet rond de pot. "We zijn een hele tijd bezig geweest om alles qua administratie en transport te regelen. Maar ik denk wel dat de afreis vandaag perfect zal verlopen." De delegatie van paars-wit moet zo'n drieduizend kilometer overbruggen om de Russische stad te bereiken.

Wat verwacht Van Holsbeeck op sportief vlak van de wedstrijd? "Het wordt helemaal niet simpel, want je wordt niet zomaar tweede in Rusland. Dat het intern rommelt bij Rostov? Dat kan goed zijn, maar hun spelers staan ongetwijfeld te popelen om zich te bewijzen in de Champions League." FK Rostov trad nog nooit in haar geschiedenis aan in (de voorronde van) het kampioenenbal.