Transferplannetje van Mourinho mislukt: Ik wil de volgende stap maken

Transferplannetje van Mourinho mislukt: "Ik wil de volgende stap maken"

25-07-2016 11:13

Manchester United lijkt de hoop op de komst van Raphaël Varane op te moeten geven. De verdediger laat maandag in Marca weten geenszins van plan te zijn Real Madrid deze zomer te verlaten. Nochtans zou José Mourinho van Varane een hoofddoel gemaakt hebben deze transferperiode.

"Ik wil dit seizoen hier blijven, ik voel me geliefd door de fans die het beste met mij voor hebben, en het beste moet nog komen", zegt Varane in een reactie op de geruchten dat Mourinho de Fransman naar Manchester United zou willen halen. "Ik hoop dat ik een frisse start kan maken, dat ik me verder kan ontwikkelen. Na vijf jaar bij Real wil ik de volgende stap maken."

Manchester United versterkte zich deze zomer al met één centrale verdediger, Eric Bailly van Villarreal, maar zou nog een speler voor in het defensieve hart willen aantrekken. Daarbij is het de wens van Mourinho om een sterke, grote en ervaren mandekker aan de selectie toe te voegen. Nu lijken Bailly en Chris Smalling komend seizoen het defensieve hart te gaan vormen, met Daley Blind als alternatief.