'Club Brugge doet zware financiële inspanning voor Limbombe'

'Club Brugge doet zware financiële inspanning voor Limbombe'

25-07-2016 08:10

Club Brugge heeft flink moeten doorbetalen voor Anthony Limbombe, zo meldt de Gelderlander. De regionale krant weet dat NEC een bedrag van ongeveer 2,5 miljoen euro krijgen, dat in de toekomst nog kan stijgen.

NEC heeft namelijk ook nog een doorverkooppercentage bedongen. Bart van Ingen, algemeen directeur van NEC, gaat zelf niet in op bedragen. "We hebben op een normale manier gekeken naar de verschillende aanbiedingen van de clubs. Dit was voor ons de beste deal", stelt de beleidsbepaler van de Nijmeegse formatie. Limbombe genoot interesse van onder meer Toulouse, Leeds United en Granada.

Club Brugge is nog steeds verantwoordelijk voor de duurste uitgaande transfer ooit bij NEC. Het kocht Bjorn Vleminckx voor 3,3 miljoen euro, maar dat werd geen succes. Nu wint NEC opnieuw de jackpot, hopelijk voor Club Brugge zal deze transfer wat meer succes hebben. Limbombe krijgt bij zijn nieuwe team overigens het rugnummer 17. Vorig seizoen was dat het nummer van Leandro Pereira, maar die is teruggekeerd naar Brazilië.