'Anderlecht doet financiëel heel aantrekkelijk voorstel aan Lombaerts'

'Anderlecht doet financiëel heel aantrekkelijk voorstel aan Lombaerts'

25-07-2016 12:56
1

Anderlecht heeft Nicolas Lombaerts nog altijd niet opgegeven. Lombaerts geniet interesse uit Duitsland en Engeland, maar Anderlecht zou hem nu een echt topsalaris hebben geboden.

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Lombaerts 1,7 miljoen euro kan verdienen bij Anderlecht. Daarmee zou hij meteen de best verdienende speler van de Belgische competitie worden, hij stoot dan Steven Defour van de troon. Toch betekent het dat hij moet inleveren in vergelijking met zijn salaris bij Zenit. Daar verdiende hij in zijn beginperiode al 2,3 miljoen euro, na zijn contractverlenging is zijn loon vermoedelijk nog gestegen.

Lombaerts zou gecharmeerd zijn door de enorme financiële inspanning die Anderlecht wil doen, maar toch aarzelt hij nog om in te gaan op dit voorstel. De 31-jarige Rode Duivel weet niet of hij nu al terug wil keren naar de Belgische competitie. Zenit lijkt ondertussen wel te beseffen dat hun Rode Duivels andere oorden willen opzoeken. Lombaerts en Axel Witsel zaten niet in de selectie voor de Supercup van afgelopen zaterdag, die Zenit overigens won.