'Barcelona verandert in extremis van target en presenteert Franse spits'

'Barcelona verandert in extremis van target en presenteert Franse spits'

24-07-2016 22:03

Dat FC Barcelona zich op korte termijn wil versterken met een nieuwe aanvaller staat vast, maar wie het wordt is de vraag. In Catalonië wordt zondagavond uitgepakt met Kevin Gameiro.

De Franse spits staat volgens Sport op de drempel van een transfer naar Camp Nou. Sevilla en Barça zouden het dit weekend eens zijn  geworden over de transfersom, waardoor niets een vertrek van Gameiro nog in de weg staat. De club en speler moeten het nog wel eens worden over de persoonlijke voorwaarden.

Gameiro moet in Camp Nou de stand-in worden van Luis Suarez, Lionel Messi en Neymar. Zondagavond zou hij eigenlijk een oefenwedstrijd spelen in Duitsland, tegen SV Sandhausen, maar uit angst voor eventuele blessures werd hij aan de kant gehouden door technisch directeur Monchi.

Helemaal zeker is een transfer van Gameiro naar Barça nog niet. De andere grote krant uit Barcelona, El Mundo Deportivo, is er heilig van overtuigd dat niet Gameiro, maar Luciano Vietto het wordt. Atlético Madrid ontkende zondag dat een akkoord eraan zit te komen.