Suarez blijft onverschillig voor heisa en maakt 'debuut' in Belgrano-shirt

Suarez blijft onverschillig voor heisa en maakt 'debuut' in Belgrano-shirt

24-07-2016 19:55

Matias Suarez heeft zijn 'eerste' wedstrijd voor CA Belgrano afgewerkt. De Argentijnse aanvaller ligt totaal overhoop met RSC Anderlecht, omdat hij er enkele weken geleden zijn contract eenzijdig verbrak. Ondanks een juridisch steekspel kwam Suarez zaterdag al in actie voor Belgrano... en scoorde hij ook.

De openingswedstrijd van Suarez sinds zijn controversiële vertrek bij Anderlecht was niet de minste. In de Copa BBVA stond met Belgrano-Talleres immers de Clasico Cordobés op het programma, tussen de twee rivalen uit Cordoba.

Na negentig minuten stond er een 1-1-gelijkspel op het bord. Suarez leek bij zijn rentree (de aanvaller brak door bij Belgrano) de held te worden, maar in de laatste seconde wiste Nicolás Gimenez zijn doelpunt nog uit. Belgrano mocht uiteindelijk toch juichen na strafschoppen.

Of het feit dat Suarez deze wedstrijd betwistte een invloed uitoefent op de procedureslag rond zijn contractbreuk, is momenteel onbekend. Suarez en Anderlecht leven alleszins op gespannen voet. Al sprak de voorzitter van Belgrano eerder zijn hoop uit om een overeenkomst te treffen.