'Mourinho stelt United-leiding op de hoogte van volgende transferdoelwit'

'Mourinho stelt United-leiding op de hoogte van volgende transferdoelwit'

24-07-2016 19:07

Na de komst van Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic en Henrikh Mkhitaryan is Manchester United zéker nog niet klaar op de transfermarkt. José Mourinho zoekt nog een extra verdediger.

Met Bailly haalde de Portugese manager al een nieuwe verdediger naar Old Trafford, maar daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Het profiel van de volgende versterking: mandekker, sterk, groot en ervaren. Dat meldt The Daily Record.

Mourinho denkt meer routine nodig te hebben in zijn verdediging. Uit dat vaatje tapte hij bij al zijn voorgaande clubs, waaronder Chelsea, Real Madrid en Internazionale. De transferdoelstelling heeft ook te maken met het feit dat United over één van de jongste en minst ervaren achterhoedes van Engeland beschikt.

Namen van eventuele versterkingen worden overigens niet genoemd door het Britse medium. Chris Smalling (26) en Bailly (22) vormen volgend seizoen waarschijnlijk een duo in het hart van de verdediging, wat ten koste zou gaan van Daley Blind. Vorig seizoen kreeg United op kampioen Leicester City na de minste goals tegen in de Premier League (35).