KV Mechelen wint overtuigend galawedstrijd tegen Griekse eersteklasser

KV Mechelen wint overtuigend galawedstrijd tegen Griekse eersteklasser

24-07-2016 18:55

KV Mechelen heeft zondagavond een galawedstrijd met 3-0 gewonnen tegen het Griekse Iraklis. Tim Matthys en Jordi Vanlerberghe brachten Malinwa tijdens de eerste helft op 2-0. Even voor affluiten tikte nieuwkomer Yohan Croizet de 3-0 tegen de touwen.

KV Mechelen heeft een heus fanweekend op mooie wijze afgerond. Zondagnamiddag werd het nieuwe stadion voorgesteld in aanwezigheid van gewezen spelers zoals Piet Den Boer en Michel Preud'homme. Na een heuse openingsceremonie was het tijd om te voetballen tegen de Griekse eersteklasser Iraklis. Nadat de Grieken de eerste kansen verkwanselden, kwam de thuisploeg op voorsprong toen Matthys een penalty feilloos omzette.

Mechelen controleerde de wedstrijd en was uiterst efficiënt. Vanlerberghe haalde uit vanop zo'n 25 meter en zag zijn pegel mooi in de hoek verdwijnen. Beide ploegen gingen rusten met 2-0. Na de pauze was het lang zoeken door de vele wissels. In de slotfase kwam de thuisploeg nog een paar keer sterk opzetten, maar het vizier van Verdier was nog niet goed afgesteld. Even voor het eindsignaal mocht Yohan Croizet dan toch de 3-0 eindstand op het bord zetten.