'Onzekere toekomst voor Nederlandse miljoenentransfer van Man Utd'

'Onzekere toekomst voor Nederlandse miljoenentransfer van Man Utd'

24-07-2016 12:34

De kooplust van Manchester United heeft mogelijk een keerzijde voor Memphis Depay, zo meldt The Daily Mail. De Nederlandse aanvaller van United kent een onzekere toekomst door de vele dure aankopen van José Mourinho, zo bericht de boulevardkrant.

"Bastian Schweinsteiger leidt de exodus bij Manchester United, terwijl Juan Mata en Memphis ook in gevaar zijn tijdens de reorganisatie van Mourinho", kopt The Daily Mail zondag. Diverse Engelse media berichtten in een eerder stadium al over het mogelijke vertrek van Schweinsteiger en Mata en koppelden Daley Blind toen ook aan een exit. In het verhaal van de boulevardkrant komt zijn naam niet voor.

Memphis wordt daarentegen wel genoemd als speler die een onzekere toekomst tegemoet gaat onder Mourinho. Henrikh Mkhitaryan, Eric Bailly en Zlatan Ibrahimovic werden al naar United gehaald door de Portugese manager, die zijn pijlen nu richt op Paul Pogba. Als de Fransman daadwerkelijk komt, is er sprake van een overvol middenveld en moet Schweinsteiger wijken.

Mata en Memphis moeten rekening houden met aanzienlijk minder speeltijd. Ook Adnan Januzaj en Ashley Young zijn geen zekerheden onder Mourinho, die tot slot nog enkele jongelingen al dan niet tijdelijk wil laten gaan. Guillermo Varela (Eintracht Frankfurt) is daarvan het recente voorbeeld. Will Keane, James Wilson en Tyler Blackett volgen waarschijnlijk.