Thorgan Hazard is niet af te stoppen en laat zich weer positief opmerken

24-07-2016 12:12

Thorgan Hazard heeft weer een goede indruk nagelaten bij Borussia Mönchengladbach. De ploeg van Hazard boekte zaterdagavond een 2-1 zege tegen de Duitse derdeklasser VfL Osnabrück. Hazard was de matchwinnaar met twee doelpunten.

Mönchengladbach-coach André Schubert pakte tegen Osnabrück uit met een 3-5-2 formatie. Daarin stond Hazard naast de Braziliaan Raffael in de spits. En die keuze heeft duidelijk ook zijn vruchten afgeworpen. Net na rust kon Hazard zijn ploeg op voorsprong brengen.

Echt lang kon Mönchengladbach niet genieten van die voorsprong. Vijf minuten later maakte Jules Reimerink al de gelijkmaker voor de uitploeg. Mönchengladbach ging op zoek naar de winst en vond die ook. Hazard werd de matchwinnaar door tien minuten voor tijd de zege veilig te stellen: 2-1.

Borussia Mönchengladbach neemt momenteel in Osnabrück deel aan een vriendschappelijk toernooi. Het speelde zaterdagmiddag al een wedstrijd tegen FC St. Pauli. Die eindigde in een scoreloos gelijkspel. Mönchengladback eindigde als tweede op het vriendschappelijke toernooi in Osnabrück. Cardiff City werd eerste.