Izquierdo stelt supporters van Club Brugge gerust na transfergeruchten

Izquierdo stelt supporters van Club Brugge gerust na transfergeruchten

24-07-2016 11:38

Met een geweldige run en een even knap schot, bezorgde José Izquierdo Club Brugge de Supercup (2-1). De Colombiaan bewees alvast dat hij klaar is voor het nieuwe seizoen. En hij wil prijzen blijven winnen met de Bruggelingen.

"Sinds mijn aankomst bij Club win ik hier prijzen. Eerst was er de beker, daarna de titel en nu de Supercup. Dat doet deugd en geeft een motivatie om door te doen", vertelt hij op de officiële website van Club Brugge.

De flankaanvaller zou gevolgd worden door buitenlandse clubs. Aan een transfer denkt hij nog niet. "Op dit moment is het Club op de eerste plaats. De toekomst zal later wel uitwijzen waar ik eindig, maar mijn stap hoger volgt ooit wel eens. Nu leg ik volop de focus op de Champions League met Club Brugge."

Tegen Standard bewees hij alvast de goede vorm te hebben. "Vorig seizoen was ik nog niet fysiek op punt en een blessure speelde me parten. Ditmaal heb ik een goede voorbereiding achter de rug. Ik moet gewoon verder doen op deze manier", aldus Izquierdo.