'Ibrahimovic zorgt meteen voor eerste relletje bij Manchester United'

'Ibrahimovic zorgt meteen voor eerste relletje bij Manchester United'

24-07-2016 08:02

Nu al een relletje bij het nieuwe Manchester United van José Mourinho. Volgens Britse media is Anthony Martial verbitterd, omdat hij zijn rugnummer 9 heeft moeten afstaan aan nieuwkomer Zlatan Ibrahimovic. 

De Zweedse superaanwinst mocht van United zelf kiezen met welk rugnummer hij aan de slag wil gaan op Old Trafford. Ibrahimovic koos voor 9 en dat betekende dat Martial, die vorig jaar met dat nummer op zijn rug speelde, pas op de plaats diende te maken. Hij krijg 11 toegewezen. 

Uit diverse zaken blijkt dat Martial - voor wie The Red Devils een jaar geleden een gigantisch bedrag betaalden aan AS Monaco - helemaal niet happy is met de gang van zaken. Op zijn officiële Facebook-pagina veranderde de jonge Fransman direct zijn foto's. Daarop is pontificaal zijn rugnummer 9 te zien.

Ook ontdekte The Daily Mail dat de international het officiële Twitter-account van United heeft ontvolgd. Blijkbaar moest Martial, die na het EK van een extra lange vakantie geniet en zich nog niet gemeld heeft op de club, via internet vernemen dat hij zijn rugnummer kwijt is geraakt.