Limbombe heeft zin in uitdaging: ''Het zal een moeilijk en lang seizoen worden''

Limbombe heeft zin in uitdaging: ''Het zal een moeilijk en lang seizoen worden''

23-07-2016 20:40

Anthony Limbombe is officieel een speler van Club Brugge. De transfer werd bevestigd door Blauw-Zwart en daarmee kwam er een einde aan een serieuze transfersoap. Onze landgenoot wilde absoluut vertrekken en kreeg uiteindelijk zijn zin. Limbombe is zijn ex-club dankbaar voor de transfer. 

"NEC, ik en mijn entourage hadden afspraken. En die zijn nu voorbijdie zijn nagekomen. Ik wil NEC bedanken voor twee prachtige seizoenen, waar we ook kampioen hebben gespeeld in de Tweede Klasse", aldus de 22-jarige flankaanvaller in gesprek met Club Brugge TV. "De trainers, de supporters, iedereen. Ik ben daar heel blij mee."

Limbombe tekende een contract voor vier seizoenen bij Club, dat circa twee miljoen euro voor hem betaalde. "Het zal een moeilijk en lang seizoen worden. Ik heb hier een goed gesprek gehad met de trainer. Hij heeft aangegeven dat ik hard moet werken. Ik zal mijn best moeten doen. Natuurlijk heb ik vertrouwen in mijn kwaliteiten. En dan komt het wel goed denk ik'', aldus de nieuste aanwisnt.