Sels keept foutloze match tegen Lokeren: ''Bewezen dat ik weer terug in vorm ben''

Sels keept foutloze match tegen Lokeren: ''Bewezen dat ik weer terug in vorm ben''

23-07-2016 20:00

De fandag van KSC Lokeren verliep zaterdag niet perfect. De Waaslanders hadden met Newcastle United een aansprekende tegenstander weten te strikkken, maar dat resulteerde in een pijnlijke 0-4 nederlaag tegen de Engelse tweedeklasser. Matz Sels, de ex-doelman, van AA Gent keepte een goede partij voor Newcastle.

Sels revancheerde zich daarmee voor de grote fout die hij woensdag in de oefenmatch tegen Doncaster Rovers maakte. De keeper blikte na afloop van de match tegen Lokeren tegenover Het Laatste Nieuws nog eens terug op die fase. ''Ik had die match daarvoor ook al een duel gespeeld voor Newcastle. Dus dat was eigenlijk mijn tweede wedstrijd. Het zijn vriendschappelijke wedstrijden, dus je moet proberen om de draad van vorig seizoen weer op te pikken. Om de prestaties van toen weer door te zetten. Ik denk dat ik vandaag heb bewezen dat ik weer terug in vorm ben'', aldus onze landgenoot.

Na de vorige wedstrijd heeft zijn coach Rafael Benitez ook niet met hem gesproken over zijn fout. ''Nee, niet direct. Het is een vriendenwedstrijd, dus van zulke zaken moet je leren. Ik probeer dat te doen en sta daar ook voor open'', besloot Sels.