Raiola moet probleemspits aan club helpen: Luister naar wat wordt aangeboden

Raiola moet probleemspits aan club helpen: "Luister naar wat wordt aangeboden"

23-07-2016 14:33

Mino Raiola, zaakwaarnemer van Mario Balotelli, weet nog niet waar de toekomst van zijn cliënt ligt. De carrière van de Italiaanse spits is de afgelopen jaren behoorlijk spaak gelopen.

Toch denkt Raiola dat er nog genoeg kansen komen voor Balotelli. "In het leven is iets nooit te laat. Als je denkt dat Mario mij moedeloos maakt heb je het mis, want hij heeft zijn leven enorm gebeterd. Het enige wat hij nu nodig heeft is een kans om dat te laten zien", zegt de zaakwaarnemer tegen Corriere dello Sport.

Balotelli staat momenteel onder contract bij Liverpool, maar mag deze zomer vertrekken. De spits is niet opgenomen in de selectie van Jürgen Klopp voor het trainingskamp in Amerika. "Waar hij heengaat? Ik zeg niets. We zien wel wat er gebeurt. Ik sluit geen enkele oplossing uit. Dat geldt niet alleen voor Mario, maar voor al mijn cliënten. Ik luister naar wat mij wordt aangeboden en dan beslis ik samen met hem", besluit Raiola. 

Afgelopen seizoen kwam Balotelli op huurbasis uit voor AC Milan. Dat werd echter geen succes: in 23 wedstrijden scoorde hij maar drie keer. Zodoende besloot de Italiaanse club geen poging te doen hem definitief over te nemen van Liverpool.