Voorzitter van Belgrano wil schikking regelen met Anderlecht

Voorzitter van Belgrano wil schikking regelen met Anderlecht

23-07-2016 07:47
1

Matias Suarez is al helemaal ingeburgerd bij zijn thuisclub Belgrano, het is alsof hij nooit is vertrokken. Toch hangt hem nog het een en ander boven het hoofd. Anderlecht kan hem aanklagen, maar Belgrano maakt zich daar geen zorgen over.

Suarez heeft zijn contract eenzijdig verbroken, als reden heeft hij kennelijk de terreurdreiging opgegeven. Suarez vreesde kennelijk voor zijn veiligheid in Brussel, maar de vraag is of de FIFA dat excuus zal aanvaarden. Indien niet zal Suarez waarschijnlijk enkele maanden geschorst worden door de FIFA. Het Nieuwsblad contacteerde Belgrano over deze bizarre zaak, en de Argentijnen hadden het volgende te zeggen.

"We vertrouwen erop dat de transfer zal geregeld zijn voor 19 augustus als de competitie begint. Onze voorzitter Armando Perez is een gerespecteerd persoon bij de FIFA. Die zet zijn goeie reputatie niet op de helling en Belgrano hoopt dat Suarez zijn vertrek uit Anderlecht kan regelen. Perez komt begin augustus misschien naar België om de zaak uit te klaren."