Coucke kan zijn geluk niet op na transfer van Lukaku: We zijn fier

Coucke kan zijn geluk niet op na transfer van Lukaku: "We zijn fier"

22-07-2016 20:23
1

KV Oostende doet het komend seizoen zonder Jordan Lukaku. De linksachter werd door KVO verkocht aan Lazio Roma. Daar is KVO-voorzitter Marc Coucke bijzonder fier op.

De linksachter heeft dan toch zijn droomtransfer beet en verhuist naar Italië. De jongste Lukaku zet de volgende stap in zijn carrière bij Lazio Roma. Coucke kan niet geloven dat Lukaku die transfer realiseert en feliciteert de linksachter. "Bedankt dat we jouw talent mochten beginnen kneden, we zijn fier op ons werk en nog meer op jou. Succes bij Lazio!", klinkt het op Twitter

Na het EK kreeg de linksachter wat kritiek na een mindere wedstrijd tegen Wales. Volgens Coucke is Lukaku echter de linksachter van de toekomst bij de Rode Duivels. "Bewijs in Italië wat elke KVO-supporter al weet. Je kan veel beter dan je liet zien in die ene snertmatch tegen Wales", aldus Coucke. 

Coucke ziet de transfer ook als mooie reclame voor KV Oostende. "De transfer van Lukaku is ook mooi voor KVO. Het is een bevestiging dat onze club een springplank is voor de jeugd. Nu hebben we nog meer middelen om te investeren in de jeugd en de infrastructuur", besluit hij.