'Perez heeft zijn laatste wedstrijd in Colombia gespeeld en trekt naar Club'

'Perez heeft zijn laatste wedstrijd in Colombia gespeeld en trekt naar Club'

21-07-2016 10:58

Een transfer van Sébastian Perez naar Club Brugge zou zo goed als in kannen en kruiken zijn. Verwacht wordt dat de Colombiaanse middenvelder snel zal worden voorgesteld bij de Bruggelingen.

De lokale journalist Juan Garcia Orteg meldt dat de transfer van Perez naar Club Brugge al officieel zou zijn. Verwacht wordt dat hij binnenkort zal worden voorgesteld. Ook het lokale America TV kondigt de transfer van Perez aan.

Zijn club Atlético Nacional wou hem aanvankelijk nog niet laten gaan. De club speelt namelijk de finale van de Copa Libertadores en wil hem nog gebruiken. Door een schorsing, waardoor Perez niet meer kan spelen in de laatste wedstrijd, komt de transfer nu in stroomversnelling. Bij Club Brugge moet de middenvelder de concurrentie aangaan met Tomas Pina en Ruud Vormer.

Perez is een grote naam in Colombia. De middenvelder speelt in het lokale topteam Atlético Nacional en is ook nog een international. Hij wordt ook in verband gebracht met Sevilla en Valencia, maar zou eerst een stap naar Club Brugge verkiezen.