OFFICIEEL: Geflopte Gent-verdediger vindt nieuwe club in Rusland

OFFICIEEL: Geflopte Gent-verdediger vindt nieuwe club in Rusland

20-07-2016 15:23

Ante Puljic heeft een nieuwe werkgever gevonden. De centrale verdediger vertoefde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Dinamo Boekarest, maar daar kon hij niet overtuigen. Bij Gent had hij geen toekomst meer en werd zijn contract ontbonden. Hij ondertekende woensdag een overeenkomst bij Tom Tomsk.

Puljic zette zijn krabbel onder een tweejarige overeenkomst. Tom Tomsk is een promovendus en wil zich dus versterken met het oog op de strijd tegen degradatie. Gent haalde de verdediger in januari 2014 weg bij het Kroatische Lokomotiva Zagreb, maar Puljic kwam op anderhalf jaar maar twaalf keer in actie in de Jupiler Pro League.

De 28-jarige Puljic kwam bij Dinamo Boekarest toch 28 keer in actie in alle competities, maar een verlengd verblijf zat er niet in in Roemenië. In Rusland krijgt hij een kans zijn carrière te herlanceren. "Ik heb gekozen om naar hier te komen omdat de Russische competitie een sterk kampioenschap is. Het is voor mij bovendien een voordeel dat ik coach Eric Bicfalvi ken", liet hij optekenen bij zijn presentatie.