'Oostende rond met Lazio, ook Wolverhampton meldt zich'

'Oostende rond met Lazio, ook Wolverhampton meldt zich'

20-07-2016 07:00

Een transfer van Jordan Lukaku lijkt nu heel dichtbij te komen. De linksachter van KV Oostende staat op een zucht van een overgang naar het Italiaanse Lazio Roma, al lijkt Wolverhampton nog een poging te willen doen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Oostende en Lazio zijn er echter al uit. De tweede ploeg uit Rome biedt iets minder dan de gevraagde vijf miljoen, maar de Kustploeg bedong wel een doorverkooppercentage. Daarmee zijn Coucke en co tevreden, enkel Lukaku zelf moet nog zijn fiat geven.

Daar ligt momenteel het struikelblok, want de speler twijfelt of hij naar de tactische Serie A wil verhuizen. Bovendien is volgens de entourage van de linksachter het Engelse Wolverhampton geïnteresseerd. Engeland draagt de voorkeur weg van Lukaku, al gaat het maar om een tweedeklasser. Wolverhampton is wel niet bereid om evenveel geld op tafel te leggen als Lazio.

In principe sluit Jordan Lukaku donderdag terug aan bij de groep. Of het effectief zover komt, zal nog moeten blijken. Een transfer naar Lazio kan snel afgerond zijn, die naar de Wolves zal meer tijd vragen.