OFFICIEEL: Moeskroen vindt nieuwe middenvelder op Cyprus

OFFICIEEL: Moeskroen vindt nieuwe middenvelder op Cyprus

18-07-2016 09:25

Moeskroen heeft zich versterkt met de middenvelder Luka Stojanovic. Dat meldt zijn club Limassol op de officiële website. Hij wordt voor één jaar uitgeleend.

Stojanovic heeft op een blauwe maandag nog voor Sporting Lissabon gespeeld, maar hij kwam nooit verder dan 22 wedstrijden bij het B-elftal. Daarna werd de rijzige middenvelder verkocht aan Apollon Limassol in Cyprus, en daar lukte het veel beter. Hij scoorde zelfs 13 doelpunten in 46 wedstrijden, lang niet slecht voor een middenvelder. De Cypriotische competitie stelt weliswaar niet zo veel voor.

Nu heeft zowel de site van Limassol als zijn persoonlijke website bevestigd dat Moeskroen zijn nieuwe club wordt. Het bestuur van Moeskroen zou het nieuws ook hebben bevestigd aan de Waalse krant La Dernière Heure. De boodschap van Stojanovic is in ieder geval duidelijk genoeg.

"Ik ben heel blij met deze nieuwe ontwikkeling in mijn carrière. Ik heb mezelf verbeterd bij Apollon, als speler en als mens. Dit is maar een tijdelijk vaarwel, ooit zal ik terugkomen om te vechten voor het shirt van Apollon."